Ramona Olaru face furori, după divorţ! Ce surpriză i-a pregătit noul iubit, Marius Niculae

0

Proaspăt divorţată, Ramona Olaru nu a stat mult timp singură şi s-a iubit cu Cosmin Achim, un tinerel fotbalist de la FC Voluntari. Iată că, lucrurile nu au mers prea bine între ei, iar blondina a dat uitării totul şi şi-a găsit liniştea în braţele fostului fotbalist Marius Niculae.

Ramona Olaru face furori printre fotbalişti şi… foşti fotbalişti! La începutul lunii august, blondina s-a afişat pe reţelele de socializare cu Cosmin Achim, un fotbalist de la FC Voluntari pe care îl săruta, în fotografie, de mama focului! Nici o lună n-a trecut, dar ne dăm seama că relaţia lor nu a evoluat aşa cum se aştepta toată lumea.

Acum, Ramona Olaru a făcut o altă cucerire! Fostul fotbalist Marius Niculae face orice să menţină flacăra proaspăt aprinsă a iubirii. Bărbatul i-a cumpărat un buchet de trandafiri Ramonei Olaru şi a pus dovada pe Instagram. Însă, fără să o eticheteze pe blondină, semn că vor să mai lase timpul să treacă până la marele anunţ.

Cu toate acestea, Ramona Olaru a fotografiat şi ea buchetul de trandafiri la scurt timp şi imediat a urcat imaginea pe reţelele de socializare. Dacă fostul fotbalist a ataşat mesajul „Te iubesc”, arătându-ne astfel că nu vorbim doar de un flirt, de blondină nu putem să spunem că a fost la fel de romantică. Ramona Olaru a scris doar „Atât s-a putut”.

Cine este noua cucerire a Ramonei Olaru
Chiar dacă şi-a încheiat socotelile cu fotbalul de aproape trei ani, Marius Niculae (36 de ani) se menţine într-o formă de zile mari. Nici măcar jucători aflaţi în activitate, precum Denis Alibec sau Harlem Gnohere, nu se pot lăuda cu forma fizică în care se află cel poreclit „Săgeată”.

Lansat în fotbalul mare de Dinamo, Marius Niculae a mai evoluat pentru Sporting Lisabon, Standard Liege, Mainz, Inverness, Kavala, FC Vaslui, Shandong Luneng, Hoverla Uzhhorod şi Şanliurfaspor. Pentru echipa naţională de fotbal a României, „Săgeată” a bifat 43 de meciuri şi a marcat 15 goluri.