Raisa, fetița de cinci ani dispărută pe râul Buzău, a fost găsită moartă. Salvatorii au recunoscut-o după haine

0

Raisa, o copilă de doar cinci anișori, dată dispărută de familie încă de joi seară, a fost găsită în cursul acestei zile de către salvatori.

Autoritățile care survolau cu elicopterul zona lacului Buzău au observat o pereche de pantaloni roșii, iar când s-au apropiat, și-au dat seama că este trupul unui copil.

Raisa Florentina a dispărut în cursul serii de joi, în jurul orei 19:30 de la domiciliul său din localitatea Găvănești, comuna Săgeata. Părinții săi au sunat la 112 după ce au văzut că cea mică nu este de găsit, asta după ce, preț de câteva clipe în care au intrat în casă, iar copila a rămas în curte, nimeni nu a fost atent la ea.

Căutările au fost demarate imediat, și cu toții au sperat că ce este mai rău să nu se abată asupra copilei, cu atât mai mult cu cât Raisa era desculță și îmbrăcată neadecvat. După două zile de căutări, echipajele

de jandarmi, pompieri și polițiști au găsit-o pe fetița de cinci ani și șapte luni plutind pe cursul râului Buzău.

„În cadrul activităților de căutare din cursul acestei zile, în urma survolarii spațiului aerian, a fost observata pe cursul raului Buzău, în județul Brăila, silueta unui cadavru. Cu intervenția specifica

a echipajelor Inspectoratulului pentru Situații de Urgență, urmează a se extrage cadavrul din apa și ulterior se va proceda la identificarea acestuia”, au transmis autoritățile, sâmbătă.