Raed Arafat, mesaj ameninţător primit pe Facebook de la un adept al teoriei conspiraţiei

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, este ameninţat cu moartea de un bărbat care dă de înţeles că nu crede în existenţa noului coronavirus. Pe profilul său de Facebook, individul a publicat numeroase mesaje cu tentă conspiraţionistă sau naţionalistă.

Într-un mesaj publicat luni seara pe Facebook, Raul Coltor susţine că a depus un jurământ militar în urmă cu 15 ani prin care „a primit dreptul de a ucide”.

De asemenea, individul vehiculează mai multe informaţii false referitoare la Arafat, printre care şi faptul că acesta ar fi fost condamnat la moarte în Palestina.

„În baza articolului 55 din Constituția României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina și datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetățenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Țării și a Poporului Român! Domnule Raed Arafat!

O să fiu EU acela care o sa va ingroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană, n.red.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăsești acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!”, se arată în mesajul postat de Raul Coltor, pe Facebook.