Radu Vâlcan, scandal imediat după ce Adela Popescu a născut: Ești cel mai laș bărbat!

0

Adela Popescu a devenit, duminică dimineața, mamă pentru a doua oară! Radu Vâlcan, soțul frumoasei prezentatoare de la ”Vorbește lumea”, a făcut, totuși, scandal, deși a fost o zi mare pentru el. Radu s-a certat cu un concurrent de la ”Insula Iubirii”, reality-show-ul pe care-l prezintă.

Radu Vâlcan a fost total dezamăgit de atitudinea lui Răzvan în finala Insula Iubirii, sezonul 4, de duminică seara! El a avut niște replici acide cu un concurent, Răzvan.

”Cum îți permiți să îmi ameninți colegii?”, a zis Radu Vâlcan. Până la urmă, Răzvan a plecat din emisiune. ”Nu i-am amenințat”, a spun tânărul, moment în care prezentatorul TV i-a zis că există imagini în care se vede adevărul.

”Nu mai pot să stau. Mulțumesc că m-ați invitat la această emisiune. Vreau să plec acasă. Cer scuze că v-am deranjat”, a zis Răzvan. Radu Vâlcan a replicat: ”Fugind de responsabilitatea propriilor vorbe… așa își încheie parcursul în emisiune cel mai laș bărbat pe care Insula Iubirii l-a văzut vreodată apelând la o astfel de ieșire din scenă”.

Adela Popescu a născut un băiețel
Duminică, la ora 10:16, Adela Popescu a adus pe lume un băiețel sănătos, cu o greutate de 3,430 kg și o înălțime de 51 cm. Adela și Radu Vâlcan, soțul ei, nu s-au hotărât ce nume va purta cel de-al doilea copil al familiei.

Adela a născut din nou natural, a avut un travaliu de 5 ore, nu foarte lung. Însă a fost foarte dureros, după cum recunoaște chiar vedeta PRO TV.

Adela Popescu a născut! Cum arată artista, la câteva minute după 5 ore de travaliu

 

Adela Popescu a născut un băiețel perfect sănătos și frumos! Vedeta a născut ieri, 9 decembrie, dar nu a vrut să se afle nimic până astăzi. Copilul cântărește 3, 340 kg și măsoară 51 de cm. „Gataaaaaaaa! Uraaaaaaaa! Iată chipul meu obosit, imediat ce am ieșit din sală, după cinci ore de travaliu. O fotografie mai bună nu am, dar sper să simțiți și voi fericirea nemăsurată pe care o simt eu că „flățiolul” e bine sănătors, voios și mîncăcios. vă pupăm toți patru”, a transmis pe contul său de socializare Adela Popescu

Prezentatoarea TV s-a retras din fața micilor ecrane în urmă cu mai bine de o lună. Actrița prezenta emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, alături de Cove. Ea a intrat în direct prin telefon, în această dimineață, să își anunțe colegii că este bine după naștere și că abia așteaptă să se întoarcă la post.

Adela Popescu a născut! Mamă pentru a doua oară

Adela Popescu a născut ieri, 9 decembrie, un băiețel sănătos și voios. Familia Vâlcan-Popescu s-a mărit! Actrița a ținut să posteze pe conturile sale de socializare o fotografie cu ea imediat după naștere, în care a menționat că a stat cinci ore în travaliu și că aceasta este cea mai reușită poză a ei.

„Dacă mă gândesc că fratele a avut la naștere 4200 grame mă apucă durerea de cap, mai ales că și de dată asta doresc să nasc natural. Sper totuși că «flăţiolul» să fie rezonabil și «echilibrat». (…) Până una altă a devenit complicat, spre imposibil, să îl mai iau în brațe (n.r. pe Alexandru), și cu greu reușesc să găsesc o alternativă mai bună ca «împreunarea noastră». Și nu mă refer la ținutul în brațe pentru conectare, ci la situațiile banale cum ar fi: pusul în scaunul de mășină, scosul din cadă, urcatul pe wc”, spunea Adela Popescu în urmă cu o lună.