Primele imagini cu fiul Roxanei Vancea

Roxana Vancea a devenit mamă pentru prima oară pe 16 noiembrie 2021. Fosta asistentă TV a născut natural.

Soțul Roxanei, antrenorul de fitness Dragoș Paiu, mai are un fiu, Milan, dintr-o relație anterioară.

Roxana și fiul ei se află în prezent acasă. În mediul online, antrenoarea de fitness a publicat primele imagini cu bebelușul nou-născut.

Primele imagini cu fiul Roxanei Vancea „Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Ca bunica. Bebele a cântărit la naștere 3200 kg și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu.

Am născut la stat, la Spitalul Filantropia. Doamne-ajută!”, a declarat Roxana Vancea pentru Click!.
„Nu vreau să fiu o mamă autoritară, dar nici una care să lase copilul să facă orice vrea. Suntem oglinda copiilor noștri.

Trebuie să-i învățăm ce avem noi mai bun și mai curat în noi. O să vreau să-i fiu partener de joacă, prietenă și apoi mamă. Îmi doresc să fiu 100% implicată. (…) Vreau să fiu prezentă non-stop. Să fiu prima care vede tot ce va face pentru prima dată. Nu vreau să ratez nimic”, mai declara Roxana Vancea înainte de a naște, pentru VIVA!.
„La începutul sarcinii am avut un chist pe un ovar. M-a speriat un pic. Am vrut să îi anunț pe ai mei și pe părinții lui Dragoș imediat ce am ieșit de la doamna doctor, dar când mi-a zis de chist m-am speriat un pic. Am anunțat după vreo trei săptămâni de tratament, după ce a dispărut chistul”, mai spunea Roxana vara trecută, în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”.