Prezicătoare ROMÂNIEI Carmen Harra a spus TOTUL ce se va întâmpla până la finalul anului 2021: „Din păcate ne vom despărţi de OAMENI care rar se nasc”

0

Carmen Harra face noi previziuni despre finalul anului 2021. Veștile clarvazătoarei nu sunt prea bune pentru perioada următoare.

Carmen Harra a făcut noi previziuni pentru sfârșitul anului 2021. Clarvăzătoarea a făcut o nouă previziune pentru finalul anului 2021 în care atenționează că ne așteaptă vremuri grele. Carmen Harra atrage atenția și spune că la finalul anului omenirea se va confrunta cu o nouă criză mondială care va fi generată de conflictele politice dintre țări.

Psihologul spune că suntem abia la începutul crizei financiare și că lucrurile nu sunt tocmai roz nici din perspectiva pandemiei. Spre ce ne îndreptam și, mai ales, care ar fi soluțiile pentru a scăpa din cei 9 ani de dificultate care ne așteaptă.Carmen Harra a făcut previziuni despre sfârșitul anului 2021 și ce întâmplări ar urma să aibă loc în următoarele luni.

”Vor fi mai multe inundații. Anul acesta, din fericire, cutremurul ne va ocoli. Inundații însă vor fi, dar anul acesta fenomenul politic vă fi cel mai puternic și nu aspectele acestea care vizează fenomenele naturale.

Anul 2021 va fi mult mai liniștit decât 2017. Vor fi două sau trei persoane foarte importante care vor dispărea din și din nefericire este extrem de dureros pentru că nu se mai nasc oamenii ca ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru.