Prea batrana pentru tine. Pacat ca nu ti-ai gasit o fata tanara si frumoasa”, a spus o fana despre sotia lui Horia Brenciu. Raspunsul artistului a primit mii de aprecieri. Jos palaria pentru el…

Fabulos! O fana i-a spus ca SOTIA sa este prea BATRANA. Raspunsul lui Horia Brenciu este de MILIOANE!
Fabulos! O fana i-a spus ca SOTIA sa este prea BATRANA. Raspunsul lui Horia Brenciu este de MILIOANE!

Recent, Horia Brenciu a urcat pe contul sau de Instagram o fotografie cu sotia sa, Alice Dumitrescu. In dreptul imaginilor publicate pe pagina sa de socializare au aparut doua mesaje: „mama copiilor mei” si „diva mea”.

Unul dintre prietenii virtuali ai artistului a simtit nevoia sa iasa in evidenta printr-un comentariu rautacios la adresa sotiei sale, comentand aspectul fizic al acesteia.

UROTRIN
Ca să crească potența de 53 ori în 9 secunde, fă acest truc
AFLAȚI MAI MULTE→
Asa cum era de asteptat, Horia Brenciu i-a oferit un raspuns de milioane internautei care si-a dat in petec in vazul lumii.

„Bătrână pentru tine Horia… Păcat că nu ţi-ai găsit o fată tânără și frumoasă”, este comentariul care a aparut in dreptul fotografiei cu Alice Dumitrescu, sotia lui Horia Brenciu.

CITEȘTE ȘI

Soțul meu are 77 de ani și o potență de 170%! Rețeta e simplă
Urotrin

Psoriazisul este rezolvat în 3 zile cu un tratament simplu
Keraderm

Află cum am scăpat de ciupercă în 5 zile! Metoda de acasă
FungaXT

Obțineți dimensiuni mari în 1 săptămână (+ 5cm) și surprindeți-vă
Rhino Gold
„Păcat de mesajul ăsta, că poza ta de profil părea atractivă”, este raspunsul extrem de elegant pe care artistul i l-a oferit internautei care i-a criticat sotia.

In plus, dialogul celor doi a continuat: „Am replicat elegant cu o trimitere la poza ta, fața de rândurile puerile pe care le-ai scris.

E adevărat, nu oricine pricepea subtilitatea. Ai început cu stângul, judecând, ceea ce nu se întâmplă nici dacă aş fi fost cel mai necunoscut de pe planetă. Nu te-am blocat. Nu te-am jignit.