Povestea lui Mihai, copilul sarac care, de foame, își vindea temele pentru o felie de paine! „L-am găsit în ultima bancă…”

0

Postarea pe facebook a unei profesoare despre un copil sărman, dar sclipitor la învățătură, s-a viralizat rapid în mediul online

“Am cunoscut undeva in tara asta un copil care-si vindea temele pe mancare. Un copil slab, cu un trup fragil

dintr-o familie numeroasa. In pauze, statea in ultima banca si infuleca cate un sandvis urias facut din jumatate de paine.

UROTRIN
Ca să crească potența de 100 ori în 2 minute, notează rețeta
AFLAȚI MAI MULTE→
Nu i l-a pregatit mama acasa, l-a „castigat prin munca”, de la un coleg caruia i-a facut tema la matematica.

Pentru ca el era cel mai bun din clasa lui la matematica, copiii aratau interes. Si au infaptuit o piata; e adevarat,

el detinea monopolul. Multa vreme, niciun adult n-a stiut ce se intampla in clasa, pana cand Andrei mi s-a plans ca Mihai i-a furat mancarea.

L-am gasit pe Mihai in ultima banca, tinand strans un sandvis intre maini. In timp ce il mustruluiam si incercam sa inteleg

de ce un copil cuminte fura mancarea colegilor, el se uita in jos, ascunzand un soi de mandrie pe care n-am inteles-o atunci. N-am scos de la el niciun cuvant.

CITEȘTE ȘI

Ca să crească potența de 100 ori în 2 minute, notează rețeta
Urotrin

O adevărată bombă de slăbire. 1 porție este suficientă
Keto Diet

Cum scapi de durerile articulațiilor și șoldurilor. Citește aici
Imosteon

Rețeta bunicii de a arde grăsimea de pe burtă. 4 kg în 7 zile!
Prolesan Pure
Mai tarziu, doar, am descifrat intamplarea: dupa ce Mihai i-a facut tema, Andrei a refuzat sa-i dea mancarea promisa, incalcand intelegerea; asa ca baiatul si-a luat singur sandvisul „muncit”. Primul meu impuls a fost acela ca trocul nu poate fi acceptat la scoala, ca e cu totul imoral sa vinzi si sa cumperi cunoastere.