Povestea infioratoare a Ginei. Ce s-a ales de romanca pierduta de tatal ei la barbut cand avea doar 14 ani

0

Este povestea de groaza pe care a trait-o Gina, o fata din Ialomita batuta, violata si jucata la barbut si obligata sa se prostitueze de tatal ei pe cand avea 14 ani. Tanara fusese abandonata la nastere de mama ei.

A fost infiata si se parea ca situatia ei se va indrepta. Viata insa i-a mai dat o lovitura si mama sa adoptiva a murit, cand avea doar 11 ani. A ajuns pe mainile tatalui care avea sa o treaca printrun adevarat calvar. Gina are acum 28 de ani si povesteste totul.

”Am inceput sa fiu violata la 11 ani, de tatal meu! Am fost vanduta de patru ori. M-a dezbracat in pielea goala, a inceput sa ma bata cu sipcile.Viata mea de calvar a inceput cand a murit mama mea.

Aveam 11 ani. Eu stateam pe pat, el a venit beat, a inceput sa ma mangaie. Nu stiam ce sa fac. Am tipat, mi-a pus mana la gura si a inceput sa ma violeze. M-am dus la Politie, am spus, dar de acolo mi s-a spus ”, povesteste Gina.

A fost trimisa la cersit de tatal ei, dar barbatul nu s-a multumitm cu banii adusi de acasa de fiica lui. I s-a parut ca e pera putin. A vandit-o, sustine tanara.

”Prima data m-a vandut la 14 ani si jumatate. In Amara, Ialomita, era, fortata sa fac…ce nu-mi place.