Pavel Bartoș dă de băut la teatru. Împlinește 43 de ani și are spectacol de ziua lui!

Îndrăgitul actor și amfitrion al emisiunilor “Românii au talent” și “Vocea României” de la PRO TV e bun de cinste azi,

însă amicii care vor să ciocnească un pahar de șampanie, de vin sau de bere cu el trebuie să aștepte ca Pavel să-și termine treaba

la teatru și apoi chermeza cu colegii de scenă. Abia după aceea va avea Pavel timp să iasă în oraș cu amicii lui, Smiley, Cabral sau Răzvan Fodor!

Pavel Bartoș dă de băut la teatru: «Petrecerea va fi pe locul al doilea, anul acesta muncesc de ziua mea» “Mă simt împlinit la această vârstă și vreau să îi mulțumesc lui Doamne-Doamne pentru tot ce mi-a dat. Petrecerea va fi pe locul al doilea, anul acesta muncesc de ziua mea, voi avea «Soldatul Svejk» la Teatrul Odeon. Probabil că după voi stă la un pahar de vorba și de cinste cu ai mei colegi din teatru”, ne-a declarat Pavel.

Cu familia Pavel sărbătorește în avans, de obicei. Aseară a tăiat tortul cu soția lui, Anca, și cu cele trei fetițe ale lor, Eva, Rita și Sofia. “Noi avem o tradiție în familie, sărbătorim împreună fiecare zi de naștere cu o seară înainte. Vrem tot timpul că prima dată să ne sărbătorim în familie, asta e cel mai important pentru noi”, ne-a explicat actorul.