Patronul din Cluj care a ucis un tânăr pe trecerea de pietoni se poate urca din nou la volan: „Atât voiam să vă zic”

0

Daniel Dumitras, patronul din Cluj care l-a ucis pe Vasile, un tânăr de 33 de ani, pe trecerea de pietoni, se poate urca din nou la volanul autoturismului. Deşi permisul i-a fost reţinut, a primit rapid un act înlocuitor.

Daniel Dumitras este patronul unei firme din Cluj. Acesta avea vizibilitate maximă atunci când a virat stânga, iar oamenii nu-şi explică cum de nu l-a văzut pe tânărul care traversa strada regulamentar.

Permisul i-a fost reţinut patronului din Cluj, dar în schimb, a primit o dovadă valabilă 15 zile. Bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă, potrivit stiridecluj.ro.

Vasile Dubovici era căsătorit și avea un băiețel de nici un an, care îşi va cunoaşte părintele din fotografii. Pagina lui s-a umplut de mesaje de condoleanțe, iar prietenii nu își pot reveni din șoc.

”El a fost Vasi, avea 33 de ani și a murit ieri (marți, 25 iunie), călcat de o mașină, în timp ce traversa regulamentar strada. Prietenul meu nu a fost milionar, deși muncea de la 18 ani și era cunoscut ca fiind un bun profesionist. Prietenul meu inteligent cunoștea multe limbi străine, avea vreo două facultăți și vreo două masterate, era cu bun simț, corect și avea principii solide. Și nici n-a vrut să plece din țară, deși a avut posibilitatea. Ne-a lăsat pe noi, prietenii lui, în bezna, a lăsat o soție traumatizată și un copil de aproape un an care își va cunoaște tatăl din fotografii. Și în timp ce noi ne scriem durerea, aș vrea să știți că șoferul vinovat (Daniel Dumitraș, un cunoscut om de afaceri din Cluj) care a sfidat orice regulă de bun simț în trafic, a obținut deja o dovadă că poate circula din nou. Vasi pleacă în mormânt cu principiile lui, cu valoroasă lui inteligență și nemărginita lui bunătate. Iar noi rămânem cu golanii, hoții, incompetenții și smecherii care nu pățesc nimic, sfidează tot și nu plătesc pentru nimic. Atât voiam să vă zic”, a transmis pe reţelele de socializare un apropiat al victimei.