Partidă de amor în public, încheiată la spital pentru un cuplu. Bărbatul se zbate între viață și moarte

0

Puțină distracție în cuplu s-a terminat teribil pentru doi tineri. Cei doi s-au lăsat purtați de aburii de pasiunii, chiar în public, iar acest lucru aproape că îl va costa viața pe unul dintre amorezii înfierbântați.

Un turist britanic, în vârstă de 30 de ani, a plecat la Nisa, în vacanță – nu singur, ci alături de iubita sa de 28 de ani, de origine din Canada. Au închiriat un apartament, iar fix acel apartament a devenit locul unor nebunii cu concluzii dramatice.

Au făcut sex pe balcon
Cuprinși de pasiune, cei doi au uitat de orice inhibiții și au încins o partidă de amor chiar pe balcon. Un singur pas greșit a făcut ca cei doi să de dezechilibreze și să cadă peste balustradă, de la o înălțime de 3,6 metri.

În timp ce tânăra este în stare stabilă, rănită ușor, bărbatul se zbate între viață și moarte, la spital, conform Daily Mail.

„Cuplul a fost văzut în timp ce făcea dragoste, în balconul apartamentului pe care l-au închiriat. Erau, într-adevăr, foarte înflăcărați și, de-odată, au căzut peste balustradă. Vecinii au chemat imediat salvarea”, a explicat un anchetator.

Sărutul care a adus moartea a doi îndrăgostiți
Doi îndrăgostiți, cuprinși de febra pasiunii, s-au lăsat atât de purtați de vânt de sărutul lor încât totul s-a sfârșit cu o adevărată tragedie. Strâns îmbrățișați, cei doi se sărută câteva clipe bune. La un moment dat, fata se dezechilibrează și cade peste balustradă.

Pentru tânăra de 34 de ani, căzătura de la 15 metri înălțime i-a fost fatală. A murit pe loc, iubitul ei murind la spital, câteva ore mai târziu.