Parintele Calistrat, vorbe intelepte: ,,Pentru toate mamele, va indemn la un singur lucru! Fa si tu asa daca vrei sa va fie bine tie si pruncului tau!”

0

Parintele Calistrat, un preot respectat de toata lumea, sfatuieste mamele cum sa se comporte cu copiii lor.

„Ca mame, sa va rugati ca fiii vostri, sa simta nevoia sa-L descopere pe Dumnezeu! Nu-l bagati pe gat cu sila, pe Dumnezeu, copiilor vostri, pentru ca nu o sa-i faceti credinciosi cu forta. Credinta este un act liber, trairea lui Dumnezeu este un act liber, simtirea lui Dumnezeu este un act liber!

DUMNEZEU NU TRECE CU VEDEREA, PLANSUL UNEI MAME PENTRU COPILUL EI!

Cine are diabet zaharat – citiți repede înainte de a fi șters
More…
219
55
73

Pentru a-ți satisface soția după 69, în loc de Viagra n-ai nevoie
More…
411
103
137
Intreaba o doamna:

– Fiul meu nu vrea sa mearga la biserica, ce am de facut eu, ca mama?

Pentru toate mamele, va indemn la un singur lucru: Sa incercam sa gasim biserica din familie! Fiilor dvs. sau fiicelor dvs. trebuie sa le explicati frumos, nu in forta, nu cu graba, nu cu nervi, fara stres si irascibilitate, asa:

– Mai dragul mamei, ai un liceu, o facultate, un master; vezi ca lumea este asa cum este, acum sunt multe libertati, multe manifestari; eu nu pot sa te opresc sa le incerci, daca tu vrei;

pentru ca nu sunt permanent langa tine, dar cum ma vezi pe mine, mai simpla si modesta, eu am reusit, pana in punctul acesta, sa te cresc, asa cum te vezi tu.