Pandemia aproape de sfarsit?

Pandemia e aproape de sfârşit? Ce a declarat Bill Gates despre purtarea măştii
Miliardarul Bill Gates a venit cu o serie de previziuni pentru posibilul final de pandemie. El a vorbit și despre masca de protecţie.

Bill Gates este de părere că sfârșitul pandemiei este aproape. Miliardarul a adus în discuţie şi purtarea măştii de protecţie, subiect care a devenit politizat în spaţiul public. Deşi ne apropiem de finalul

pandemiei, având în vedere campania de vaccinare care este în plină desfăşurare, Gates este de părere că nu ar trebui să renunţăm

Ce crede Bill Gates despre purtarea măştii de protecţie

Miliardarul Bill Gates a oferit perspectiva lui cu privire la modul în care va evolua pandemia de coronavirus în următoarea perioadă. Conform express.co.uk, afaceristul a declarat într-un interviu recent că purtatul măștii de protecție este similar cu purtatul pantalonilor.

„Nu mi se pare că a purta mască este așa o mare problemă.Adică, le cerem oamenilor să poarte pantaloni. De ce purtarea măștii a fost politizată?”, a spus Bill Gates, potrivit capital.ro.

„Masca ajută foarte mult. Deși suntem aproape de finalul pandemiei, fiecare zi rămâne tragică”, a concluzionat Bill Gates.

De asemenea, în opinia miliardarului, autorităţile din SUA nu au gestionat eficient criza covid. Cunoscut miliardar a criticat modul în care SUA a gestionat pandemia de coronavirus, dar a lăudat administrația Trump pentru finanțarea cercetării și dezvoltării de vaccinuri derulate prin intermediul proiectului Operation Warp Speed.

„Am finanțat foarte mult tot acest proces de producție de vaccin. Patru din primele cinci vaccinuri au fost finanțate de BARDA – sector public SUA. Și asta ne demonstrează că ne apropiem de final. Vaccinurile acestea sunt adevărate miracole. Mulțumesc lui Dumnezeu că sectorul privat a scos-o la capăt, primind bani de la Guvern”, a menţioant Bill Gates.