Până la LACRIMI! Ți se rupe sufletul! Mama Ilenei Ciuculete, dărâmată la 4 ani de la moartea cântăreței: „A putrezit cu toată munca ei”

Mama Ilenei Ciuculete nu se poate obișnui cu ideea că fiica ei cântă de 4 ani în corul îngerilor! Mamaia Gica și-a amintit cu lacrimi în ochi de fiica ei într-o emisiune de pe

Youtube în care au participat cei care au cunoscut-o și apreciat-o pe cântăreața de muzică populară, aducându-i un omagiu.

Auraș, fratele regretatei folcloriste și mama Ilenei au vorbit despre cum au decurs cei 4 ani de la trecerea în neființă a acesteia, iar la un moment dat bătrâna a început să plângă spunând că este în continuare foarte tristă.Mama Ilenei Ciuculete și-o amintește pe cântăreață ca pe o copilă la locul ei și spune că a fost fericită cât a trăit, dar a avut și ea supărările ei ca orice alt om.

Mama Ilenei Ciuculete, în lacrimi la 4 ani de la moartea fiicei sale
„A fost o copilă foarte cuminte și deșteaptă. Foarte mult m-am bucurat de succesul, dar sunt foarte întristată și supărată că nu o mai văd. A putrezit cu toată munca ei… (…) A fost fericită. Orice om în viață are supărări, mamă!”, a declarat mama Ilenei Ciuculete în emisiunea Adrianei Bahmuțeanu de pe Youtube.Cum și-o amintește fratele Ilenei pe cântăreață
„În afară de harul pe care i l-a dat Dumnezeu, n-a fost binecuvântată cu nimic bun. A avut multe supărări. Sunt singurul care știu totul despre viața surorii mele.