PANA LA LACRIMI! Ionuț Cercel, gest emoționant în memoria tatălui său! Cum sună ultima piesă compusă de regretatul manelist: „Tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă”

Vestea că Petrică Cercel s-a stins din viață a luat prin surprindere lumea manelelor. Cântărețul a murit în urmă cu mai bine

de o lună de zile, după ce a ajuns la spital din cauza îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Familia lui Petrică Cercel a fost șocată de pierderea manelistului.

La o lună de la nmormântare, Ionuț Cercel a lansat o melodie emoționantă, compusă chiar de tatăl său înainte să moară. Tânărul susține că verusile piesei transmit că tatăl său și-ar fi prevestit moartea.„Mai lasă-mă, Doamne, în viață/ Lasă-mă să mai trăiesc pentru copilașii mei/ Vor plânge mult în urma mea (…)”, sunt doar câetva din versurile piesei compuse de Petrică Cercel.

„Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu.
Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El,

sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, a scris Ionuț Cercel, în secțiunea de comentarii a videoclipului.Printre sutele de mesaje de condoleanțe se numără și un mesaj postat de Culiță Sterp, în memoria regretatului artist. „Dumnezeu să-l odihnească în pace! Ar trebui sa ne rugam toți pentru sufletul lui pentru că a lăsat atâtea melodii pe care mulți le cântăm și acum la evenimente și sunt sigur că o să fie cântate mult timp de acum înainte! Mulțumim, nea Petrică! 🙏”, a fost comentariul lăsat de CulițăSterp.