Pana la LACRIMI! Doamne, ți se rupe sufletul! Prin ce a putut trece artista de muzică populară…

MARCELA FOTA, DECLARAȚIE CUTREMURĂTOARE DIN ZIUA MORȚII SOȚULUI EI: ”I S-A MIȘCAT ABDOMENUL, AVEAM IMPRESIA CĂ OCHII LUI SUNT LA MINE, MĂ PRIVESC!”
Cântăreața Marcela Fota și-a pierdit soțul în dimineața zilei de 28 decembrie, după un ifarct neașteptat.

Ninel s-a trezit de dimineața și a plecat să rezolve o problem la Taxe și Impozite. Atunci a început drama Marcelei. Avea să povestească, al Acces Direct, momente cutremurătoare.

Cântăreața de muzică populară a venit în studioul Mirelei Vaida alături de sora ei, Mariana, susținând-o în momentele teribile care au făcut-o și pe moderatoare să plângă.

“Pentru noi începea o zi normală, o săptămână normal, aveam o grămadă de lucruri de rezolvat. Am plecat amândoi pe același drum

și m-am întots singură. În dimineața respectivă am fost să declarăm ceva la Finanțe. Am avut o dimineață absolut normală.

M-am trezit, am coborât la parter și el mi-a spus să vin la el. Ca niciodată, atunci, noi am vorbit de 11 ori la telefon.

Chiar i-am spus ce bărbat frumos și sexos am. A fost o dimineață absolut normală. Am plecat de acasă cu mașini diferite”, a povestit artista, la “Acces Direct”.

Marcela Fota, declarație cutremurătoare din ziua morții soțului ei: ”Aveam impresia că ochii lui sunt la mine!”
Avea să dezvăluie că soțul său a suferit un infarct chiar în timp ce stătea în picioare, la centrul de fotocopiere a documentelor. Un cadru medical a intervenit imediat, dar nu l-a putut salva.

„În momentul în care căzuse nu mai erau șanse, însă noi ne legam de orice. Când i se dădeau acele doze de adrenalină și i se mișca

abdomenul noi ne legam de fiecare semn, ziceam că e un semn vital. Inclusiv de faptul că aveam impresia că ochii lui sunt la mine,

c