Observațiile lui Virgil Ianțu după ce a călătorit prin țară. „Am văzut și domnițe pentru care rezervele de silicon și botox ale țării nu vor fi niciodată de ajuns”

0

Virgil Ianțu a călătorit prin țară, în diverse locuri, și a comentat pe marginea celor pe care le-a văzut.
Prezentatorul de televiziune Virgil Ianțu a povestit atțât despre experiențele plăcute, cât și despre cele mai puțin plăcute pe care le-a avut de-a lungul călătoriei sale.

„În toată această perioadă am făcut o radiografie sumară a ceea ce am simțit din interacțiunea cu locurile, dar mai mult decât atât, cu oamenii. Da, am văzut în mai multe cazuri puști de 17 ani, cu părul gelat și tată bogat, purtând teniși de 800 de euro și bând șampanie care costă cât o Dacie, înconjurați cu obediență vădită de alții mai puțin dotați, dar dispuși să râdă la glume proaste pentru câteva ore de atenție și de băutură gratis.

ai trist este că am văzut și fete foarte tinere și frumoase care făceau parte din aceeași categorie de mai sus. Am văzut și adolescenți care fumează narghilea în deschidere, poate o electronică, mai apoi apelând la țigări normale. Am văzut și domnițe pentru care rezervele de silicon și botox ale țării nu vor fi niciodată de ajuns, cum pentru cei ce le însoțeau, steroizii se servesc de trei ori pe zi și o data seara”, a notat Vorgil Ianțu în mediul online. Prezentatorul de televiziune a comentat și pe marginea serviciilor slabe, a mizeriei și a lipsei de bun simț.