Oana Zăvoranu, dezamăgită de vedetele din România. „Sărăciilor, vă rupeţi în figuri şi îi pupaţi în bot la vrăjeală”

0

Oana Zăvoranu este dezamăgită de vedetele din showbiz care se dau iubitoare de animale, dar care nu dovedesc acest lucru şi prin fapte.

Oana Zăvoranu este o mare iubitoare de animale şi mereu când a avut ocazia a sărit în ajutorul lor. Frumoasa vedetă s-a luptat de fiecare dată pentru binele necuvântătoarelor, aşa cum s-a întâmplat şi acum. Oana Zăvoranu şi-a rugat fanii şi prietenii virtuali să semneze o petiţie cu privire la gestionarea câinilor fără stăpân.

În acest context, vedeta s-a declarat dezamăgită de anumite vedete şi persoane publice care nu au distribuit petiţia în mediul online, pentru a ajunge la un număr cât mai mare de oameni, ajutând, astfel, la salvarea animăluţelor.

„Ce n-am înțeles eu, da’ deloc, este de ce nicio persoană publică, că dacă zic vedetă limitez aria:)))…Nu a ținut să ni se alăture campaniei de salvare a animalelor chinuite și omorâte de bulangii ăștia patentaţi. De ce nu am văzut petiţia online, distribuită pe vreo pagină de-a vreuneia? Sărăciilor, chiar nu aveți timp un minut să semnați o petiție când aveți link-ul la nas așa?….că pozați toate cu căței, vă dați mari iubitoare 🤢🤢🤢, veniți cu ei pe la tv, vă rupeți în figuri de doi lei, îi pupați în bot la vrăjeală așa, că să apăreți pe la tv”, a scris Oana Zăvoranu pe reţelele sociale.