Oana Roman și Marius Elisei, împreună de Sărbători, de dragul fiicei lor! „Este cel mai important”

0

Deși nu mai formează un cuplu, Oana Roman și Marius Elisei vor petrece Crăciunul și Revelionul împreună.

Motivul pentru care cei doi au luat această decizie este unul cât se poate de simplu: fiica lor, Izabela!

Deși nimic nu lăsa să se întevadă asta, cu puțin timp înainte de Sărbători, Oana Roman a luat pe toată lumea prin surprindere cu anunțul că ea și soțul ei, Marius Elisei, s-au despărțit. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi au decis ca, de dragul fiicei lor, Izabela, să fie împreună de Crăciun și de Revelion.

el mai important este să termin proiectele pe anul ăsta, să mă ocup de Iza şi să urmeze vacanţa pe care o aştept de mulţi ani, pentru că, anul ăsta, am zis că de la Crăciun, până după Revelion, nu mai fac nimic. Ne-am petrecut toţi timp împreună, pentru că aşa e bine şi frumos, şi normal, şi o să ne petrecem şi Crăciunul împreună, şi Revelionul. Eu am organizat să o duc la munte, pentru că, recunosc, eu, în primul rând, aveam nevoie de linşte şi de odihnă, a declarat Oana Roman într-o emisiune TV.

Dat fiind că acesta va fi primul Crăciun în casă nouă, Oana Roman îl va sărbători, evident, în familie, alături de cei dragi, dar cumpăna dintre ani o va prinde la munte.

Fac ce fac oamenii de Sărbători… Stau acasă, în primul rând. Este primul Crăciun în casă nouă, am vizite de făcut, nenumărate… Plec la munte de Revelion, mă întorc în Bucureşti pentru că merg cu nişte prieteni într-o locaţie de care eu mă ocup, printre altele, şi după, până spre sfântul Ion, poate mai reuşesc să mai trag o fugă undeva, vreo 2-4 zile, a mai spus Oana.