Oamenii de știință au demonstrat că bărbații se îndrăgostesc doar de femeile care au această calitate!

0

Oamenii de știință, după lungi cercetări, au ajuns la concluzia că toată lumea se îndrăgostește de… fericire! Atât bărbații, cât și femeile sunt atrași de oamenii fericiți.

Emoțiile pozitive emanate, îți spun clar: cu o astfel de persoană, oricine va fi fericit.
Fiți de acord, fiecare dintre noi din fire este puțin egoist. Și, alegând partenerul, ne gândim mai întâi la bunăstarea noastră. Atunci când privim un om fericit, noi, la nivel subconștient, ajungem la concluzia că alături de el ne vom simți confortabil.

Desigur, fericirea pentru fiecare – este un concept destul de vag. Însă, acei oameni de care se îndrăgostesc toți – au aceste calități:

1.Ei nu te ”încarcă”

Privind un om fericit, simți ușurință. El nu este trist fără motiv, nu se plânge pe toată lumea/pe guvern/pe oameni răi. El se simte bine oriunde și oricând. Este fericit doar pentru că trăiește în această lume și are posibilitatea să contempleze lumea înconjurătoare.

2. Ei zâmbesc

Psihologii au realizat un experiment curios. Respondenților li s-au arătat fotografii în care oamenii zâmbesc și altele în care sunt serioși. Apoi, participanții la experiment au fost rugați să răspundă cine li se pare mai simpatic. Rezultatul nu este surprinzător: Cei mai atrăgători erau oamenii zâmbitori. Chiar dacă “concurenții” lor nezâmbitori erau mai frumoși prin natura lor.

3. Tratează oamenii mai bine decât alții

La birou a venit o persoană nouă? ”Vai, ce ciudat!” Cât de des punem etichete, înainte de a cunoaște omul? Din acest motiv sunt apreciați mai mult oamenii care îi tratează cât mai pozitiv pe cei din jur.

4. Pot vorbi nu numai despre sine

Dacă știi cum să înveselești oamenii, să oferi bucurie și să provoci zâmbete, acest lucru valorează mult.

5. Observă binele, acolo unde alții văd răul

Vremea e urâtă? Oricum toată lumea vede asta. De ce să te concentrezi asupra negativului, când puteți vorbi despre lucruri plăcute? Oamenii cu această atitudine sunt ca un magnet pentru alții.

Psihoterapeutul englez Allen de Botton, a acordat o atenție deosebită studiului relațiilor dintre s*xe. Într-unul din articolele sale, el a concluzionat: “Instinctul ne duce spre acei oameni, care ne pot face fericiți”.