O româncă, răpită la naștere, și-a regăsit părinții după 25 de ani. Tânăra a fost vândută unui cuplu din SUA

0

O tânără de origine română și-a regăsit familia după 25 de ani în care părinții o credeau moartă. Românca a fost răpită la naștere și vândută unui cuplu de americani.

Belle Barbu, o tânără de 25 de ani, s-a născut într-o familie cu o situație financiară precară. După ce afost adusă pe lume, părinţilor ei li s-a spus că fiica lor suferă de o afecțiune la inimă și li

s-a cerut să o lase în spital, pentru tratament. Ce avea să se întâmple peste două zile a fost tragic. Celor doi li s-a transmis că fetiţa a murit.În realitate, Belle fusese răpită și vândută pentru adopţie în Statele Unite ale Americii. Cea care atunci era doar un bebeluș a fost adoptată de un cuplu din Utah.

Tânăra a fost răpită și vândută în Statele Unite ale Americii
Tânăra a aflat la 8 ani că este adoptată, iar în perioada studenției s-a răzvrătit și a rupt legătura cu cei care au crescut-o. La 25 de ani a decis să-și facă un test ADN şi, prin intermediul unui grup de

Facebook (The Never Forgotten Romanian Children – Copiii niciodată uitaţi ai României) a încercat și a reușit să-și găsească familia.

Belle a văzut postarea unei prietene cu privire la grupul de Facebook care are ca scop reunirea familiilor,

iar după 48 de ore a reușit să-și găsescă părinții naturali, cu ajutorul membrilor grupului.