O mamă s-a trezit în miezul nopții și și-a dat seama că fiul ei în vârstă de doi ani nu este în casă. Când au venit polițiștii, au găsit niște urme, însă nici urmă de băiețel. Ce se întâmplase cu micuțul în tot acest timp. Femeia a fost arestată:

0

Când o femeie s-a trezit în timpul nopții, a descoperit cel mai mare coșmar al fiecărui părinte. Fiul său în vârstă de doi ani era de negăsit.

Chelsea Nobel din Mississippi s-a trezit în timpul nopții atunci când și-a dat seama că ceva este în neregulă. S-a uitat spre partea de pat acolo unde de obicei dormea fiul său în vârstă de doi, ani, William. Însă și-a dat seama imediat că băiețelul nu se află acolo, iar inima i s-a oprit pentru o clipă. A început să caute cu disperare pri casă, poate William a mers în altă cameră, însă în zadar. Nu era nicio urmă a copilului.

Când și-a dat seama de acest lucru, Chelsea a sunat de urgență la poliție, iar cu ajutorul voluntarilor, căutarea băiețului a început. Vecinii, polițiștii pe ATV-uri și unități de câini de urmărire au plecat în căutarea lui William. Chiar și elicoptere au fost mobilizate pentru a căuta în pădurea deasă de lângă casă, însă vizibilitatea era foarte mică.

În timpul căutării în pădure, polițiștii au observat niște pași mici în noroi, iar lângă ele alte urme, de data aceasta ale unui câine.

Ore întregi trecuseră de când Willian dispăruse, iar când Blake Carroll, un băiețel în vârstă de 10 ani se întorcea de la școală, a auzit pe cineva care claxona foarte tare, iar sunetul se auzea din camioneta unchiului său. S-a apropiat să vadă ce se întâmplă și acolo l-a observat pe William care plângea și claxona.

În același timp, Jezebel, dădea târcoale camionetei și încerca să intre în ea. Acesta era câinele lui William și al mamei sale.

Blake a alergat într-un suflet la unchiul său, care l-a scos în siguranță pe puști din mașină. Nu se știe cum micuțul a mers aproape un kilometru și jumătate până la acea mașină, însă se pare că Jezebel a stat tot timpul lângă copil și l-a ajutat să rămână în siguranță.

Din cauza faptului că micuțul a putut ieși din casă și s-a dovedit o neglijență din partea ei, Chelsea a fost acuzată de neglijență și a fost dusă la închisoare, unde poate ieși dacă plătește o cauțiune de 1500 de dolari.