Mirela Vaida, dezvăluiri dureroase despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Cum a fost surprins artistul în urmă cu câteva zile ”Dumnezeule!”

Vestea tragică despre moartea interpretului de muzică populară a înmărmurit pe toată lumea mai ales pe cei care nu cu mult timp în urmă s-au întâlnit cu marele artist.

Mirela Vaida este cea care a făcut mărturisiri dureroase despre pierderea solistului. Iată cum a fost surprins în urmă cu trei zile!

Mirela Vaida, mărturisiri cutremurătoare despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian!După Constantin Enceanu, cel mai bun prieten al regretatului, Vlăduța Lupău, dar și Cristian Pomohaci, cer care s-au artătat profund îndurerați de vestea tristă, acum și Mirela Vaida a postat un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea TV s-a revăzut în urmă cu trei zile pentru filmarea Revelionului 2022 chiar în platoul de la Acces Direct.. Vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj trist și este complet șocată de vestea tragică.

”Dumnezeule!! Nu imi vine sa cred!! Tocmai am terminat spectacolul si, cand am iesit din scena, am aflat cumplita veste:Petrica Matu Stoian a murit! Sunt inmarmurita. Sunt socata! Aceasta fotografie este facuta de mine in urma cu 3 zile, cand am filmat editia

de Revelion din platoul Acces Direct‼️ Nu am cuvinte… Nu exista emisiuni speciale de Sarbatori la care Matu Stoian sa nu fi fost chemat! Era nemaipomenit, cu pofta lui de viata, cu graiul si portul lui din Izverna,

de care era atat de mandru… Maestre, noi avem multe filmari zilele acestea si tu trebuie sa fii acolo!! Nu putem concepe ca nu mai esti! Tu umpli tot

cu cantecele tale, cu glumele tale… este incredibil!! Dumnezeu sa te ierte, Matule!!”, a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.