Mirela Vaida aruncă marea bombă despre Vulpiţa! Va fi taifun la CNA! Este oficial

0

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, Mirela Vaida, a anunţat într-un interviu exclusiv pentru DC News că „serialul” dedicat vieții celebrelor personaje vasluiene Vulpița și Viorel va mai avea multe episoade.

Amintim că vedeta Antenei 1 lăsase să se înţeleagă că „proiectul Vulpiţa şi Viorel” va ajunge la final

mai devreme decât se aştepta oricine din cauza numeroaselor amenzi venite de la CNA, instituţie care condamna mediatizare intensă a celor doi.

„Noi trăim într-o pudicitate din asta națională, noi suntem niște pudici toți. Toți ridică ochii și îi dau peste cap. Aaa, Acces Direct cu Vulpița, dar cum?

Când de fapt toți, dacă ar fi fost în locul meu, oricare altă televiziune concurentă ar fi abordat acest subiect exact cum fac eu.

Vezi că merge și uite, are interes și priză la public, normal că-l faci un serial. Habar n-am câte episoade.

Nu ne-am propus să facem asta niciodată, noi am fost cei care am abordat un subiect ce venea exact pe genul emisiunii Acces Direct, adică de a rezolva niște probleme ale unor oameni simpli, care nu știu unde să ceară ajutor, care nu au informații, care nu sunt ajutați de comunitățile locale.

Sună la noi, ne spun despre ce e vorba, că-i vorba de violență fizică, de violență domestică, de agresare de copii, de violuri, habar n-am.

Atunci, am tratat subiectul acesta exact ca pe un subiect de zi cu zi. N-aveam de unde să știm explozia de audiență și interesul publicului.

Tocmai de aceea, ne-am hotărât să facem un serial cu și despre viața reală a unor oameni din unul dintre cele mai sărace județe din Uniunea Europeană, județul Vaslui.