MIRCEA RADU, DESPRE CĂSNICIE ȘI VIAȚA DE FAMILIE! „AM CERUT-O DE SOȚIE ZIUA ÎN AMIAZA MARE, LUNGIT PE UN PROSOP, ÎN FAȚA UNEI MĂRI LIMPEZI”

0

Mircea Radu a fost unul dintre cei mai râvniți bărbați din România. Cu un are de Don Juan și o carismă perfectă a făcut ravagii.

Mai mult, el a câștigat de nouă ori titulatura de „Cel mai sexy bărbat din România”.

Însă anii au trecut, iar râvnitul burlac a renunțat la acest statut și a întemeiat o familie. Prezentatorul celebrei emisiuni

„Din dragoste” are în prezent o familie frumoasă, o soție și doi copii de care este foarte mândru.

Deși toată lumea crede ca a avut fetele la picioare, se pare că de-a lungul timpului Mircea Radu a avut și de suferit din cauza reputație pe care a căpătat-o. Faima lui fiind o lamă cu două tăișuri.

„Am avut de câștigat pentru că orice ușă se deschide mai larg în fața unei persoane cu un chip agreabil (toți psihologii îți vor spune asta) și de pierdut pentru că multe fete mă etichetau înainte de a mă cunoaște, judecând doar după figura mea.

«A, ăsta e atât de drăguț, încât e obligatoriu curvar»– și pierdeam partide atrăgătoare în fața unor tipi urâței care, nu-i așa?, erau a priori serioși…”, a declarat Mircea Radu într-un interviu pentru VIVA!