Minodora a vrut să divorțeze de Liviu. Cum a reacționat soțul ei: „S-a pus în genunchi în fața mea și a început să plângă” Citeşte întreaga ştire: Minodora a vrut să divorțeze de Liviu. Cum a reacționat soțul ei: „S-a pus în genunchi în fața mea și a început să plângă”

Odată cu succesul, pentru Mindora au început să vină și banii, dar chiar și așa, artista nu a uitat de unde a plecat.

Într-un interviu pentru emisiunea „La Măruță”, cântăreața a vorbit despre copilărie, dar și despre momentul în care a vrut să divorțeze de soțul ei, Liviu.

Minodora a avut o copilărie plină de neajunsuri.

A crescut într-un apartament din Reșita, alături de părinții ei, dar și de sora sa, Oana. Faptul că a fost săracă atunci când era mică a afectat-o foarte mult pe artistă. Din cauza neajunsurilor din copilărie, Minodora a trăit cu teama de sărăcie și a nu a dorit să facă decât un copil. „Noi nu aveam mâncare pentru micul dejun. Noi nu știam ce înseamnă pâine cu unt sau salam. Mâncam fasole sau o ciorbă. Mergeam la vecini și ceream o cană de ulei sau o cană de zahăr. Întotdeauna am cerut. Asta mă durea… că mă simțeam un om care cere milă la ușa cuiva. Și bani ceream împrumut.

Nu aveam lenjerie de pat, dormeam pe patul gol. Eu nu o să pot uita niciodată. Cred că din cauza asta am foarte multe pahare, căni. Am foarte multă veselă, 30-50 de lenjerii, nu știu câte seturi de prosoape. (…) Mi-a fost teamă de sărăcie pentru copilul meu, din acest motiv nu am mai făcut al doilea copil”, a declarat Minodora la PRO TV. Deși situația financiară de acasă nu era deloc bună, Minodora a continuat studiile la școala de muzică, iar în cele trei luni de vacanță vindea înghețată și fructe în piață la Reșita, pentru a face un ban în plus și a-i duce acasă, la familia ei. „Duceam banii acasă, ca toată familia să beneficieze de banii aceia”, continuă artista să povestească. Anii grei de sărăcie i-au lăsat o durere adâncă în suflet și își amintește cum toată lumea o privea altfel. Minodora simțea că este tratată de sus de colegii de la școală și de profesori din cauză că ea era săracă. „O întrebam pe mama noi de ce nu avem”, spune Minodora.

Minodora a fost la un pas de divorț Acum, totul este bine din punct de vedere financiar. Minodora mărturisește că viața i-a oferit multe obstacole, chiar și în căsnicia cu Liviu. A reușit să treacă peste orice greutate care i-a ieșit în cale. Când sora ei a divorțat, cântăreața a refuzat să mai vorbească cu aceasta.