Medicul Paul Ichim, reactie dura: “Nu exista doar COVID. Restul bolilor nu si-au luat concediu!”

Medicul chirurg Paul Ichim trage un puternic semnal de alarma in privinta pacientilor cu alte boli in afara de COVID si avertizeaza ca si acestea fac ravagii.

„Din cauza dihaniei asteia, multi bolnavi cu afectiuni oncologice n-a fost depistati la timp. Nu exista doar Covid, restul bolilor fac ravagii”.

“Buna poanta aia care se referea la faptul ca daca n-ar fi anestezia, unii bolnavi s-ar contrazice cu chirurgul in timpul operatiei.Lucrez in spital la patul bolnavului, stiu ce se intampla in UPU(destul de bine), stiu ce-i prin containerele de la poarta, prin sectia de covid de la etajul !, prin terapia intensiva Covid, cati mor, atentionez ca nu-i de gluma, ca-i mai rau ca in primele 3 valuri si tot se gaseste o …”oarecare” sa ma contrazica.

Pe langa faptul ca n-are pic de instructie profesionala in domeniu, confunda inconstienta unora din vama care nu-si fac treaba cu seriozitate la controlul documentelor de vaccinare, la intrare in tara, cu situatia care

crede ea ca ar fi prin spitale. Mai pe direct, ma face mincinos si manipulator. Unde mai pui ,ca descopar, ca individa era ratacita pe la mine pe post de amic virtual.Va dati seama ca am bagat-o-n gand undeva si am facut curatenie pe lista. Chiar este o mitocanie, sa-mi sugerezi, ca as avea un interes intr-un fel, sa manipulez lumea pe acest subiect, mintind ordinar.