Medicul Beatrice Mahler vorbește despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „Există o complicație post-Covid despre care se vorbeşte foarte puţin”

0

Managerul Institutului Marius Nasta a oferit mai multe explicații în legătură cu ipotezele apărute după decesul interpretului de muzică populară.

Petre Mîțu Stoian a fost declarat decedat pe data de 6 noiembrie, în jurul orei 21:00, la Spital de Urgență Reșița! Acesta s-a stins din viață după ce a ajuns în stare extrem de gravă și a fost internat la secția de

Terapie Intensivă.Interpretul de muzică populară a făcut terapie hiperbară, însă după prima ședință a început să tușească cu sânge, iar medicii i-au pus un diagnosticat cu șoc septic și bronhopneumonie. La scurt timp după, cunoscutul cântăreț a decedat.

Beatrice Mahler vorbește despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian
Managerul Institutului Marius Nasta din București, Beatrice Mahler, a oferit mai multe explicații după ce în jurul morții lui Petrică Mîțu Stoian au apărut tot felul de ipoteze. Astfel, aceasta spune că pentru a se putea stabili cu exactitate cauza morții trebuie efectuată o autopsie la IML.

„Orice persoană care se prezintă la spital şi moare în 24 de ore este absolut obligatoriu ca autopsia să se facă la Institutul de Medicină Legală pentru a evidenția cu exactitate cauzele pentru a face teste toxicologice şi alte analize pe care noiîn spitale nu le facem”, declară Beatrice Mahler.