Medicul Adrian Streinu Cercel a spus-o public: Iata ce trebuie sa bem pentru a preveni infectia cu noul virus

0

Ce ar trebui sa bea fiecare persoana pentru a preveni infectarea cu coronavirus. Managerul Institutului Matei Bals, prof. Streinu Cercel, a dezvaluit ce e bine sa bem

Intr-un interviu, reputatul epidemiolog a lamurit daca este bine sa folosim apa de la robinet pentru baut.

In interventia sa, prof. Cercel, a spus ca apa de la robinet este foarte buna deoarece contine clor, iar astfel se distrug numeroase bacterii.Tot profesorul a mai spus ca cea mai buna arma impotriva coronavirusului ramane spalatul cat mai des cu apa si sapun.

Joi, Adrian Streinu Cercel, a vorbit despre pandemia de coronavirus:

“Ceea ce vreau sa spun este ca nu avem voie sa ne jucam de-a pandemia. Pandemia nu iarta, nu-si pune problema nici ce culoare are unul,

nici ce culoare are celalalt. Ataca absolut la fel si cand ti-e lumea mai draga si apoi te intrebi: de ce tocmai eu?Cand ai ajuns sa te intrebi asta, atunci inseamna ca ai nevoie de sistemul sanitar. Si atunci sa vezi daca iti mai da mana sa spui ca ala e asa, ca ala e asa”, a declarat medicul, potrivit Agerpres.

Apa si sapunul, arme impotriva virusului.“Cum va arata sistemul sanitar? Habar n-am.Dar cu siguranta nu va mai fi cel de astazi. Ce vedem in momentul de fata?