Mărturia cutremurătoare a tatălui celor doi gemeni morți în Ploiești. Ce spune despre mama copiilor: „Dacă erau cu mine, nu se întâmpla”

0

Detalii șocante ies la iveală în cazul celor doi copii căzuți de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. Ultimele dezvăluiri, dar și acuzații, au fost făcute chiar de către tatăl celor doi copii, fostul soț al femeii care, în loc să își păzească gemenii, făcea live pe Facebook.

O tragedie a zguduit din temelii România, fiind vorba despre moartea tragică a doi copii gemeni, de doar doi ani și două luni, din Ploiești.

Cei mici abia ce se mutaseră alături de fratele lor de cinci ani, mama lor, actualul iubit al acesteia și o prietenă de-ale sale în apartamentul în care și-au găsit sfârșitul.În jurul orei 21:00 s-a înregistrat primul apel la 112, conform căruia, un băiețel și o fetiță au căzut pe trotuarul din fața imobilului. Mai multe ehcipaje de Poliție și Ambulanță au ajuns la locul incidentului, fâcându-și loc printre martorii îngroziți care nu știau ce să facă în fața unei astfel de scene macabre. În tot acest timp, femeia care se presupune că le-a fost mamă copiilor

se afla în casă, alături de copilul de cinci ani și prietena acesteia. Făcea live pe Facebook și asculta manele, iar în timpul transmisiunii, pe care nu a oprit-o decât în momentul în care jandarmii și-au făcut apariția la ușa ei, s-au putut auzi sirenele echipajelor ajunse în fața blocului.