Maria Loga, despre Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican. „O spun răspicat…”

Maria Loga a vorbit despre presupusul scandal dintre Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican.

Artista a vrut să facă lumină în acest subiect și să spună adevărul despre relația celor doi.

În ultima perioadă s-a tot zvonit faptul că între Niculina și Mâțu situația ar fi fost tensionată și că lucrurile nu ar fi stat așa de bine.

Maria Loga, prietenă cu amândoi, a vorbit despre adevărata relație dintre cei doi cântăreți de muzică populară, susținând că nu au existat niciodată scandaluri între Niculina și Mâțu Stoian.

Ce spune Maria Loga despre relația dintre Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican
Prezentă într-o emisiune tv, Maria Loga a vrut să clarifice lucrurile, fiind o prietenă apropiată a celor doi.

„Durerea mea cea mare este scandalul care s-a iscat după moartea lui. Am citit mii și mii de comentarii de hate, pe Facebook, îndreptate către Niculina Stoican, iar din punctul meu de vedere sunt total pe nedrept. S-ar putea să fi fost o răbufnire de moment, o supărare, ceva ce nu trebuia să ia o asemenea amploare. O spun răspicat, între Niculina și Petrică nu au existat certuri și scandaluri.

Pensionarea lui Petrică a fost de comun acord discutând cu mine, amândoi am făcut dosarul.

Nu ne-a dat nimeni afară din ansamblu. Am colaborat foarte mult unul cu celălalt pentru a strânge documentele. Documente care ne-a ajutat să le facem fosta lui soție, Carmen Mîțu, care lucrează ca secretară la Doina Gorjului. Relația era una extraordinară, ei au rămas într-o relație de prietenie, de respect.

El a recunoscut că vrea să se liniștească. Vreau să reproduc cu vorbele lui «Mărie, am cântat destul timp de 30 de ani, hai să ne odihnim oasele că avem o vârstă.

Mai cântăm ocazional când vrem, unde vrem, unde ne face plăcere.» Chiar la ultimul spectacol, pe 8 septembrie, zice «Hai, fată, să plecăm undeva să ne plimbăm», eu i-am zis «Ești nebun, în pandemie, unde să plecăm». Zice «Te duci acasă, iei globul pământesc al copiilor, învârți de trei ori, închizi ochii și pui degetul. Unde pui degetul acolo mergem». Un om care niciodată nu mi-a spus, că putea să-mi spună: «plec din cauza Niculinei», n-a fost vorba de așa ceva.” , a declarat Maria Loga într-o emisiune TV.

Maria Loga o apară pe Niculina Stoican
Maria Loga a ținut să mai spună că între Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican nu a existat vreo ceartă, susținând că cei doi au cântat împreună la spectacole, în ultimii 15 ani.

„Eu nu i-am auzit niciodată să se certe. Eu cu Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican am avut împreună spectacole, filmări în fiecare an, în decursul ultimilor 15 ani. Râdeam, glumeam ca în timpurile noastre bune.

Cât de actori buni să fie ei? Să fie dușmani de moarte și totuși să joace atâta teatru să joace atât de bine. Eu nu i-am auzit să vorbească de rău. Niciodată nu au fost discuții din astea. Mă doare că este călcată în picioare cariera unei artiste, de 25 de ani slujește cântecul popular, e păcat. Nu văd de ce să-i călcăm în picioare cariera.”, a mai declarat Maria Loga într-o emisiune TV.