Marcela Fota, declarații tulburătoare despre moartea soțului. Ce s-a întâmplat la scurt timp, după ce acesta a făcut infarct

0

Marcela Fota a trecut prin cele mai grele momente din viața sa, la finalul anului trecut, atunci când și-a pierdut soțul. Acesta a suferit un infarct chiar în timp ce stătea la rând, într-o instituție publică. Artista a dezvăluit acum un detaliu dureros despre ce s-a întâmplat cu soțul său, la scurt timp după infarct.

Marcela Fota, detalii dureroase despre moartea soțului
Viața Marcelei Fota s-a schimbat radical din momentul în care soțul ei a încetat din viață. Artista și bărbatul care o făcuse mamă aveau o relație superbă și se înțelegeau perfect. Ba chiar își petrecuseră împreună dimineața, cu doar câteva ore înainte de tragedie.

Invitată într-o emisiune tv, Marcela Fota a dezvăluit un detaliu tulburător despre ce s-a întâmplat la locul tragediei, la puțin timp după ce soțul ei a făcut infarct. Marcela Fota a povestit cu mare durere că imediat după ce soțului ei i s-a făcut rău, medicii de pe ambulanță au sosit de urgență la fața locului pentru a-i acorda primul ajutor. Aceștia s-au luptat minute în șir să-l ajute, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic.