Mara Bănică a fost cea care a dat vestea tristă

Nelu Ploieșteanu a mu…rit vineri, 2 aprilie, la vârsta de 70 de ani. Artistul era internat la Spitalul Floreasca din Capitală, având COVID. Din cauza altor boli de care suferea, virusul a făcut ravagii în organismul cântărețului, ajungând la o saturație de oxigen în sânge de doar 50%.

Nelu Ploieșteanu a suferit în ultimii opt ani mai multe afecțiuni. Toate acestea au dus la de…cesul îndrăgitului artist.

Ca și în cazul mo…rții Corneliei Catanga, Mara Bănică a fost cea care a aflat prima vestea mo…rții lui Nelu Ploieșteanu. Jurnalista era o apropiată a cântărețului, așadar a făcut anunțul de..c..esului pe internet.

„Speram să nu primesc niciodata vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu şi să-ti Odihnească sufletul în Rai!”, a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Nelu Ploieșteanu era internat la Floreasca din 13 martie, fiind infectat cu noul coronavirus. Plămânii artistului erau afectați în proporție de 70%, artistul suferind mai multe probleme la plămâni, din trecut.

„Prin bolile vechi, fibroză pulmonară, întărirea țesutului dintr-un fost impact, a venit cu starea aparatului pulmonar rea. Peste asta s-a suprapus covidul, întârziat ca acțiune prin plecarea lui de la spital. Situația este fără îmbunătățiri, gravă, dar se luptă ca să fie ținut în stare de „plutire”,” a declarat Florin Condurățeanu la Antena Stars.

Având aceste afecțiuni, asociate cu infecția cu noul coronavirus, corpul artistului a pierdut l.upta pentru vi..ață.