Mama le-a murit electrocutata, iar tatal i-a abandonat intr-un orfelinat din Medias. Dar Alexandra si Sebi au fost luati in grija de acesti pensionari de 80 de ani: ” Tot ce am avut mai bun in casa a fost pentru ei”

Alexandra si Sebi sunt doi frati din Medias greu incercati de viata. Pe cand aveau doar 4 si respectiv 1 ani, mama le-a murit electrocutata, iar tatal i-a abandonat la orfelinat.

Dar cei doi frati au intalnic un cuplu cu suflet mare, care i-a iubit neconditionat, si le-au oferit caldura unui camin adevarat.

Intr-o casa frumoasa dintr-un cartier linistit al Mediasului, doi bunici cu suflete de poveste scriu, impreuna cu doi copii candva abandonati, acum ai lor, o poveste emotionata despre daruire neconditionata, caldura umana si dragoste. Sotii Victoria (60 de ani)si Eugen Groza (68 de ani) sunt oameni simpli, insa au inimi marinimoase, cum rar gasesti. Victoria a fost gestionara la magazinul unei fabrici de sticla din Medias, iar Eugen a lucrat tot acolo, sticlar. De cativa ani sunt pensionari, au doua fete mari, casatorite, si trei nepoti.

Una dintre fetele naturale ale sotilor Groza a lucrat in urma cu multi ani la un orfelinat din oras. intamplarea fericita face ca parintii sa-si fi vizitat fiica la locul de munca in anul 2002.Erau curiosi ce copii ingrijeste fata lor acolo. I-au cunoscut astfel pe Sebi si pe Alexandra. Mama celor doi frati a murit electrocutata cand baiatul avea 1 an, iar sora lui 4. Dupa aceea, tatal lor i-a lasat in orfelinat.