MAMA ALEXANDREI MĂCEŞANU, DECLARAŢII CUTREMURĂTOARE. TUDORIŢA: “NU POT SĂ MĂ DUC ACOLO. INIMA ÎMI SPUNE CĂ TRĂIEŞTE, CĂ ESTE ÎN VIAŢĂ”

Familia Alexexandrei Măceşanu trece prin clipe cumplite. Tânăra şi-a anunţat moartea la 112, dar niciun angajat al statului nu a putut să o salveze. 19 ore le-a luat autorităţilor să ajungă la ea şi era deja prea târziu.

Mama Alexandrei a povestit ce s-a întâmplat chiar în ziua în care fiica ei a sunat de trei ori la 112:

(Reporter): E adevărat că în ziua respectivă au sunat nişte numere de pe număr necunoscut?

(Mama Alexandrei): Da, da. Deci m-au sunat.

(Reporter): Ce auzeaţi?

(Mama Alexandrei): Nu vorbea nimeni. Ultima dată, după ce ne-au dat atâtea piste greşite. “Te-am momit, ciao!” Adică ne-au momit, ne-au trimis cu gândul în diferite locuri

(Reporter): Era voce de bărbat?

(Mama Alexandrei): Da.

(Reporter): A zis la un moment dat că fata dumneavoastră ar fi la un centru de plasament?

(Mama Alexandrei): Da. La un centru sau la o casă lângă centru.

Tudoriţa Măceşanu, mama Alexandrei, spune că nu poate să meargă la casa unde s-ar fi petrecut oririle: “Nu pot să mă duc acolo. Am trecut pe acolo, am fost în maşină. Nu pot să mă duc acolo. Inima îmi spune că trăieşte, că este în viaţă. Dar nu ştiu, până nu iese testul ADN, nu ştiu”, potrivit observator.tv.

În noaptea dintre joi şi vineri, la ora 2 dimineaţa, poliţiştii au identificat casa ucigaşului Gheorghe Dinca. Mandatul de percheziţie l-au primit o oră şi jumătate mai târziu. Dar nici atunci nu au intrat în locuinţă pentru că procurorul a permis intervenţia abia la ora 6 dimineaţa.

Nimeni nu înţelege de ce au aşteptat patru ore, mai ales că în astfel situaţii, când viaţa sau integritatea fizică a unei persoane sunt puse în pericol, legea le permite să intervină.