”Mă voi mărita imediat!” Anamaria Prodan a vorbit despre viitorul soț, în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu are de gând să rămână singură după divorțul de Laurențiu Regehcampf și a anunțat că se va căsători imediat. Mai mult, Anamaria Prodan a vorbit și despre viitorul său soț.

Anamaria Prodan anunță că e pregătită se înceapă o nouă viață, după ce Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze de vedetă. Antrenorul Universității Craiova se află, deja, în altă relație.

Anamaria Prodan anunță că nu va sta mult timp singură și spune că viitorul soț trebuie să îndeplinească niște condiții esențiale.Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan i-a făcut descrierea viitorului soț
Anamaria Prodan a continuat cu descrierea viitorului soț.

„Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva – așa cum i-am spus și lui Laurențiu Reghecampf – trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure și zâmbete, și coate, când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie”, a mai spus actuala soție a lui Laurențiu Reghecampf.