Lovitură în cazul morții Mădălinei Manole, la 10 ani de la sinucidere. Fratele regretatei artiste a făcut anunțul

0

Lovitură de proporții în cazul morții Mădălinei Manole la 10 ani de la sinuciderea cântăreței cu părul de foc. Fratele acesteia dorește redeschiderea cazului și strânge chiar și fonduri pentru asta.

Fratele Mădălinei Manole cere redeschiderea anchetei morții surorii sale
Marian, la fel ca tatăl regretatei muziciene a cărei moarte a șocat pe toată lumea în luna iulie a anului 2010, este convins că de vină pentru dispariția ei este Petru Mircea, fostul soț, cel cu care a făcut un băiețel.

Fratele Mădălinei e dispus să plece până la Bruxelles pentru a-și găsi dreptatea, căci nu este mulțumit de felul în care s-a stins cazul: sinucidere cu Furadan.„Bună seara, fani ai Mădălinei de pretutindeni! Eu sunt Marian Manole, fratele artistei, pentru cine nu mă cunoaște! Au trecut anii și peste mine!

Nu mai sunt tânărul care mergea cu ea prin turnee, mândru că sunt fratele ei! Sunt mândru în continuare și asta nu poate să mi-o ia nimeni!”, este o parte a mesajului postat de fratele Mădălinei.Ultimul tren spre aflarea adevărului: „Spuneți că vreți să ajutați!”
„Îmi scrieți aici, din ce în ce mai des, să fac ceva pentru aflarea adevărului, să fac dreptate pentru Mădălina! Cu ajutorul unor oameni strânși în

jurul acestui caz, profesioniști, asta încercăm să facem!