Mercedesul Loredanei Chivu a fost incendiat de o nevastă înşelată

Momente cumplite pentru Loredana Chivu! Focoasa blondină a trăit un șoc după ce o femeie din Panciu i-a incendiat bolidul de lux, un Mercedes GLE Coupe, din gelozie.

Scenariu de film sau crunta realitate? Ce-i drept, ceea ce i s-a întâmplat Loredanei Chivu întrece orice imaginație și bate orice scenariu, orice idee și orice telenovelă pusă vreodată pe micul ecran. Să o luăm cu începutul.

Mercedesul GLE Coupe al Loredanei Chivu a fost incendiat de o nevastă înșelată, iar șocanta întâmplare a avut loc în satul Bizighești.

Femeia din Panciu bănuia că soțul ei o înșeală, așa că nu a mai stat pe gânduri și s-a decis să-și facă dreptate și nu oricum, ci pe ideea: eu tai, eu spânzur. A urcat degrabă la volanul mașinii soțului său și a dat o fugă la benzinărie, iar de acolo a cumpărat o sticlă plină cu benzină, după care a pornit la drum.

S-a oprit în satul Bizighești, acolo unde suspecta că stă femeia cu care soțul ei îi pune coarne.

Ghinionul a făcut ca fratele Loredanei Chivu să se afle, la momentul respectiv, fix acasă la presupusa amantă a soțului femeii care plănuise răzbunarea.

De parcă nu ar fi fost suficient, tânăra a ieșit, la un moment dat, pentru a lua ceva din mașina Loredanei Chivu, mașină cu care, vă reamintim, fratele vedetei se deplasase în satul Bizighești. Cel mai probabil, femeia a crezut că mașina este cea a amantei soțului său, așa că a turnat benzină peste ea și a incendiat-o, avariind-o extrem de tare.

Imediat după ce și-a pus planul în aplicare, femeia din Panciu a fugit de la fața locului, dar a pierdut pe drum două telefoane, gadget-uri ce au fost găsite de anchetatori.

Femeia a fost reținută de polițiști pentru comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere și, pentru fapta sa riscă să stea în spatele gratiilor între 2 și 7 ani.