Lidia Fecioru anunță LEACUL pentru o boală intimă ce afectează multe femei. Se ia o linguriţă seara…

0

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru susține că a găsit un leac pentru persoanele care suferă de virusul papiloma uman, o afecţiune care poate afecta organele intime.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a găsit un leac pentru persoanele care suferă de virusul papiloma uman. „Am să vă spun un leac pentru paraziţii din corp, pentru paraziţii intestinali. Toţi avem în corp, mai mult sau mai puţin. Există oameni care din cauza paraziţilor au probleme foarte, foarte mari.

Praful de cuișoare și praful de pelin trebuie să fie în gramaj egal. Se ia câte o linguriță seara, cu o oră înainte de masă. Se ia seara pentru că noaptea paraziții sunt mult mai activi în organism. Fierea, ficatul, au orele lor de funcționare noaptea.

Se ia o linguriță cu vârf pentru adulți și rasă pentru copii. Acestea sunt plante parazitare. Se beau cu apă pentru că sunt foarte amare. Se poate lua cu miere sau zahăr de cei care nu au probleme cu glicemia. Se face tratamentul 21 de zile. Apoi, se mai ia o lună de zile doza din 3 în 3 zile, ca să fie profilactic. Să nu uităm că papiloma virus sunt parazitari”, a declarat Lidia Fecioru, potrivit România TV.