KLAUS IOHANNIS, prima reacție după acuzațiile de TRAFIC de COPII

0

Liderul PNL a afirmat, duminică seară, că a aflat „cu certitudine de 100%” că acei copii „sunt bine merci, sunt oameni adulţi, sunt la casele lor, unii dintre ei chiar cu copii lor”, fapt pe care îl va putea dovedi cu acte.

„A venit echipa domnului Ponta şi a minţit că eu aş fi traficat copii, că aş fi vândut copii, că acei copii pe care i-a înfiat o familie de canadieni la începutul anilor ’90 ar fi fost duşi acolo pentru organe şi alte prostii. Este aceasta o minciună ordinară (…).

O să vă spun ceva în premieră: pe mine m-a interesat. M-am interesat de acei copii, cu toate că nu era în niciun fel treaba mea, ar fi fost eventual treaba instituţiilor statului. M-am interesat şi am aflat cu certitudine de 100% că acei copii sunt bine merci, sunt oameni adulţi, sunt la casele lor, unii dintre ei chiar cu copii lor, şi această afirmaţie a fost o mare minciună ordinară. Şi la momentul potrivit pot să dovedesc acest lucru pe care l-am spus cu acte”, a declarat Klaus Iohannis, la B1 Tv, citat de Mediafax.

Întrebat dacă se referă la o acţiune în instanţă, primarul Sibiului a răspuns:

„Acum vorbim despre campania electorală, nu ce va fi după campania electorală”.