Jador și-a făcut mama să plângă la Splash! Vedete la Apă. Cântărețul, săritură spectaculoasă de la zece metri

0

Jador a impresionat pe toată lumea cu săritura sa de la Splash! Vedete la apă, asta deoarece concurentul a mărturisit că are frică de înălțime și niciodată nu a mai făcut asta până acum.

Mama lui, aflată în public, a început să plângă de emoții atunci când și-a văzut fiul pe platformă.

Emoții uriașe pentru Jador și familia sa în competiția Splash! Vedete la apă de la Antena 1, asta deoarece cântărețul a acceptat provocarea și chiar în orașul în care s-a născut a decis că e timpul să facă o săritură spectaculoasă și să arate tuturor ceea ce poate.Jador a făcut-o pe mama lui să plângă la Splash! Vedete la apă
Totuși, chiar el a mărturisit că are foarte multe emoții, asta pentru că nu a mai făcut niciodată acest lucru și deși a mai sărit, niciodată nu a făcut asta de la zece metri înălțime, așa cum s-a întâmplat în ediția a cincea de la Antena 1.Aflat pe platformă, la cel mai înalt nivel, Jador a făcut-o pe mama lui să plângă, asta deoarece femeia a fost destul de emoționantă și s-a temut că ceva rău i s-ar putea întâmpla fiului ei în saltul pe care avea să-l facă.

”I-am zis să nu sară de acolo, nu mai zic nimic, mi-e frică ca oricărui părinte”, a spus mama lui Jador la Splash! Vedete la apă.