Iulia Vântur s-a întors în România. Prima persoană cu care s-a întâlnit: “În sfârșit, după atâta vreme”

0

Zis și făcut! Fosta prezentatoare a emisiunii

„Dansez pentru tine’ a ajuns pe meleaguri românești. Vedeta a fost întâmpinată cu brațele deschise de către cei dragi.

Cea mai emoționată a fost mama ei, care a izbucnit în lacrimi când a strâns-o în brațe.Vedeta a surprins-o pe mama ei, care a fost peste cât se poate de emoționată când și-a văzut fiica.

Femeia a strâns-o în brațe pe Iulia Vântur și a izbucnic în lacrimi de fericire. Momentul unic a fost filmat și publicat de către Iulia Vântur pe pagina ei de Instagram.

Iulia Vântur s-a întors în România
Iulia Vântur a scris și un mesaj emoționant în dreptul filmulețului care redă întâlnirea dintre ea și mama ei. vedeta îi este foarte recunoascătoare mamei ei pentru tot ce a făcut pentru ea și a spus că este

binecuvântată să o aibă alături. În final, le-a spus urmăritorilor ei că le va povesti mai multe în curând.Si nu voi putea vreodata sa ii multumesc pentru cata dragoste, grija, bucurie si mangaiere mi-a adus toata viata. Recunoscatoare pe viata… pentru viata, ma simt binecuvantata

sa o am alaturi de mine. Acum mai aproape ca niciodata. In sfarsit, dupa atata vreme. Va povestesc totul in curand‘, a scris fosta prezentatoare a emisiunii Dansez pentru tine pe Instagram.

„Avem nevoie de călătoria pe care am făcut-o în India’
Iulia Vântur s-a mutat în India de de câțiva ani de zile, iar ân 2014 și-a făcut debutul ca actriță în țara care a adoptat-o. vedeta a fost distribuită în filmul „O teri’. Ei bine, acum este și o cântăreață foarte apreciată în India, iar ultimul proiectul muzical l-a făcut chiar alături de iubitul ei, Salman Khan.