IRINA RIMES SI SANATATEA

Ce problemă de sănătate a avut de fapt Irina Rimes. Artista a povestit calvarul prin care a trecut: „Umflata la față, vânătă pe sub ochi și pe la toate încheieturile”.

Irina Rimes a fost externată de la Spitalul Elias din Capitală. Artista a transmis un mesaj, pe conturile sale de socializare, în care mărturisește că anul 2019 a fost unul extrem de greu pentru ea.

Ea a povestit cum a petrecut Anul Nou și a descris momentele grele de după operație. „Astăzi am mai tras câteva dureri infernale, dar după ce mi-au sos tubul din burtă, m-am simțit ca nouă. Umflată la față, vânată pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020”, a scris ea pe Instagram.

Artista nu a dat detalii despre diagnosticul pe care i l-au pus medicii, însă din postarea respectivă reiese că a avut probleme ginecologice. Cei doi medici de la Spitalul Elias care au avut grijă de solistă sunt specialiști în ginecologie. „Mulțumesc dr Alexandru Filipescu si dr Raluca Uzun de la Spitalul de Urgență ELIAS care m-au operat și m-au pus pe picioare”, a notat Irina Rimes în mediul online.

Pe Instagram, Irina Rimes a fost întrebată despre problema ei de sănătate, artista mărturisind că au fost probleme ginecologice, însă fără a da mai multe detalii în acest sens.