Informații-bombă în cazul Caracal. Avocatul familiei Melencu susține că soția lui Dincă a stat în casa acestuia în timp ce Luiza era sechestrată

0

Apar noi informații în cazul odioaselor crime din Caracal. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu susține că soția lui Gheorghe Dincă s-ar fi aflat în casa ororilor din Caracal chiar în timpul în care Luiza Melencu era sechestrată de soțul ei.

Astăzi, familia lui Gheorghe Dincă s-a prezentat la sediul DIICOT din Capitală, acolo unde s-au desfășurat noi audieri. La sediul DIICOT a fost prezent și Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, iar acesta susține că este extrem de supărat că nu a fotst înștiințat de procurori să participe și el la momentul audierii familiei lui Gheorghe Dincă.

„S-a evitat cât s-a putut să nu fiu de faţă la audierea acestor persoane. (…) Apărătorul părţilor are dreptul să pună întrebări martorilor, inculpaţilor sau persoanelor care sunt audiate. Acest lucru disperă pe anchetatori. Mă simt urmărit, mă simt supravegheat, mă simt interceptat”, a spus avocatul, la un post de televiziune, despre situația cu pricina. Mai mult, Tonel Pop susține că soția lui Gheorghe Dincă s-ar fi aflat în casa din Caracal în perioada în care Luiza Melencu a fost ținută sechestrată de către cel care a spus că a ucis-o atât pe ea, cât și pe Alexandra Măceșanu.

“Este de notorietatea publică că a stat acolo înainte de Paşti. Nu pot să vă spun că am probe. Ştim când a fost răpită Luiza, ştim când a stat această doamnă, iar bănuiala mea legitimă este că s-au intersectat acolo. Vreau să se facă verificări”, a precizat Tonel Pop.
Ancheta crimelor din Caracal, tot mai departe de soluționare
În urmă cu o lună, coșmarul crimelor din Caracal a ieșit la suprafață, atunci când Gheorghe Dincă le-a mărturisit oamenilor legii că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, după ce le-a răpit. Ancheta a fost una extrem de anevoioasă și a urmărit multe piste false demarate de către criminal, în ideea de a-i duce pe anchetatori în eroare. Până în acest moment nu există probe concrete ale crimelor, iar oamenii legii iau în calcul orice variantă: aceea că fetele au fost ucise și cadavrele lor au fost incinerate, dar și aceea că cele 2 adolescente ar putea fi victimele traficului de persoane.