INCREDIBIL. O mamă de 13 ani a născut o fetiță…

0

SUA, care a devenit mamă pe când ea însăși era doar un copil în vârstă de 13 ani. Această situație neobișnuită și extrem de delicată a făcut-o ținta vulnerabilă a criticilor răutăcioase și a prejudecăților celor din jur.

Deși Maddie era doar o copilă de 13 ani atunci când a hotărât să devină mamă, tânăra a reușit să sfideze preconcepțiile. Ea și-a concentrat toată grija și atenția asupra copilul ei, și astfel a devenit o mamă exemplară care-și crește fetița cu dragoste necondiționată.Maddie a luat în considerare atât avortul, cât și posibilitatea adopției dacă va da naștere copilului.

În clipa în care Maddie a văzut ecografia copilului ei nenăscut, aceasta a decis că va deveni mamă și că-i va dărui ființei ce o poartă în pântec, toată afecțiunea de care va avea nevoie, în ciuda ciuda greutăților personale și a piedicilor din partea societății.

Cu toate că Maddie era o adolescentă care suferea de depresie, și care avusese chiar și o tentativă de sinucidere înainte de a rămâne însărcinată, tânăra a considerat că a aduce un copil pe lume, într-un moment atât de dificil, este de fapt un semn benefic al puterii care zace în ea, și o binecuvântare care îi va transforma viața. Astfel copila de 13 ani a dat naștere unei fetițe pe care a numit-o Everly.