INCREDIBIL! O FEMEIE PĂRĂSITĂ DE SOȚ PENTRU AMANTĂ, A VENIT SĂ SE ROAGE LA MOAȘTELE SFINTEI PARASCHEVA

0

Părăsită de soț pentru amantă, o femeie a venit să se roage la moaștele Sfintei Parascheva din Iași. Maria Lupu a știut mereu de aventurile extraconjugale ale soțului său, dar pentru a-și ține familia

unită a trecut peste fiecare infidelitate. Asta până când bărbatul și-a făcut bagajele și a plecat cu una dintre amante.

Prima oară a venit la moaștele Sfintei Parascheva în urmă cu 17 ani, după ce a fost părăsită de soț pentru amantă. După experiența trăită, Maria Lupu s-a îmbolnăvit și an de an vine să se roage la Mitropolia Moldovei și Bucovinei. Femeia a dezvăluit acum drama prin care a trecut.

Soțul Mariei a mers într-o seară, cu mai mulți prieteni, la o damă de companie. Doar că… bărbatul s-a îndrăgostit iremediabil de femeia respectivă. A decis să-și facă bagajele și să înceapă o nouă viață. Și-a lăsat soția și cele două fiice pe care le au împreună și s-a făcut nevăzut.

Maria Lupu a știut mereu de aventurile extraconjugale ale soțului său, dar a trecut peste infidelitate de dragul copiilor pe care îi aveau.

”El toată viața a umblat pe la femei, cu câte 20 de lei, mergea și își făcea plăcerile. Eu am știut mereu, dar nu aveam ce să îi fac. Îl lăsam să se distreze și eu îmi vedeam de casă și de fetele pe care le avem împreună.