INCREDIBIL! Mirela Vaida a fost atacată din nou. S-a dezbrăcat și a urmărit-o: ‘A zis că-mi taie gâtul’

0

Se pare că ghinionul nu o mai lasă pe Mirela Vaida. Prezentatoarea de la Acces Direct a trăit șocul vieții ei atunci când agresoarea

care a intrat în luna martie în platou, cu o cărămidă, a atacat-o din nou. S-a dezbrăcat și a urmărit-o: ‘A zis că-mi taie gâtul’. Ce a povestit faimoasa vedetă îți va face pielea de găină.

Mirela Vaida a fost atacată din nou
Clipe tensionate pentru Mirela Vaida. Celebra prezentatoare TV de la Acces Direct a fost din nou atacată de aceeași agresoare care a atentat la viața blondinei, acum două luni de zile. Se pare că femeia a încercat același ritual.

Atacatoarea Mirelei Vaida și-a scos hainele în spatele rulotei și a început să arunce, iar, cu pietre în geamurile platoului emisiunii de la Antena 1. Din fericire, de data aceasta oamenii din

producție au văzut la timp ce se întâmplă și au anunțat, deîndată, autoritățile. Mirela Vaida este panicată și se teme pentru viața ei, acum mai mult ca niciodată:

Această femeie a făcut fix ca prima oară. S-a dezbrăcat după rulotă și a aruncat spre mine, către noi. A zis că vrea să îmi ia gâtul.. Poate că îi iese?!..

Eu sau Ea? Ea e mai înțeleasă ca mine.. Sub amenințare și teroare nu pot.. Nu plec.. Viața mea nu e mai valoroasă. Să mor și eu! daca asta vă doriți, asta se va întâmpla.