INCREDIBIL! Ce mesaje posta mama gemenilor morți la Ploiești, cu doar câteva zile înainte de tragedie: „Nimeni nu știe ce e în sufletul meu”

0

Tragedia care a îndoliat întreaga țară continuă să șocheze, sau mai bine zis, mama gemenilor continuă să uimească prin comportamentul său anormal. Dacă la început s-a crezut că femeia va

înnebuni când va vedea că cei doi copii ai săi, gemeni, s-au făcut una cu pâmântul, ei bine aceasta avea alte îndeletniciri, de fapt. Iată ce mesaje posta și pentru cine suferea Andreea.

Andreea era o mamă tânără a trei copii, doi dintre aceștia, gemeni, pierzându-și viața noaptea trecută în fața unui bloc din Ploiești. Micuții se jucau în fața unei ferestre, iar după ce s-au urcat pe o masă din apropierea geamului, au căzut în gol de la ultimul etaj al imobilului. În acel timp, cea care le-a dat viață era într-o altă încăpere, alături de fiul cel mare și o prietenă de-ale sale, făcând live pe Facebook.

În doar câteva secunde, gemenii și-au pierdut viața. fără șanse de supraviețuire. Mai mulți martori au asistat stupefiați la momentul în care

băiețelul își dădea ultima suflare pe caldarâm, iar surioara sa tocmai ce îi cedaseră mânuțele ce încercau să se țină de pervazul ferestrei.

Ce mesaje posta Andreea, mama gemenilor morți din Ploiești, înainte de tragedie
Pe contul de socializare al mamei celor doi copii se pot vedea felurite ipostaze în care aceasta se filma sau se fotografia.