INCREDIBIL! Adriana Bahmuțeanu a sărit de la cinci metri la Splash! Vedete la apă. Și-a învins cea mai mare frică: ”Ai avut curaj”

0

Adriana Bahmuțeanu a hotărât că e timpul să-și învingă frica de apă, dar și de înălțime, iar vedeta a acceptat provocarea Splash!

Vedete la apă și a sărit de la cinci metri. Deși săritura nu a fost tocmai cea mai spectaculoasă, jurnalista a primit reacții pozitive din partea juraților care au felicitat-o pentru curaj.

Adriana Bahmuțeanu e una dintre concurente ediției a șasea de la Splash! Vedete la apă care a acceptat această provocare și s-a urcat pe platformă. Deși mulți credeau că va da înapoi și nu va ajunge să sară, Adriana Bahmuțeanu a făcut senzație.

Adriana Bahmuțeanu, săritură de la cinci metri la Splash! Vedete la apă

Adriana Bahmuțeanu, săritură de la cinci metri la Splash! Vedete la apă

Jurnalista nu a sărit de la cel mai mic nivel, ci și-a făcut curaj și a mers la platforma de la cinci metri înălțime, după care a sărit imediat în apă.

Deși săritura nu a fost nici pe departe printre cele mai bune, jurații au ținut să o felicitate pentru curajul de a face acest pas.”Ai avut curaj”, i-a spus atât Iulia Albu, cât și Jean de la Craiova jurnalistei, după saltatul de la cinci metri.Adriana Bahmuțeanu spune că e foarte mândră de ea și de ceea ce a reușit să facă și e conștientă că nu a avut o săritură bună, dar e bucuroasă

că și-a învins această frică și că a putut să sară de pe platforma de cinci metri, fără a mai da înapoi.